Solo & group trips

Ontdek onze hair trips

Als vrouw begrijpen we hoe haarverlies je onzeker kan maken. Met onze hair trips bieden we jou de mogelijkheid om een haartransplantatie te ondergaan in een gerenommeerde kliniek in Nederland of Turkije. Van intake tot nazorg, ons female team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je je volledig ontspannen en zelfverzekerd voelt tijdens deze hair trip. Boek vandaag nog jouw BeautyGainz Hair Trip en ervaar hoe we jouw haar en zelfvertrouwen naar nieuwe hoogtes tillen!

What to expect

Solo trips

Hoewel je in je eentje naar Istanbul reist, hoef je je nergens zorgen over te maken. We hebben alle details van je hele reis voor je geregeld – we’ve got you girl! Bij aankomst op de luchthaven word je opgehaald en begeleid door een van onze teamleden van de kliniek. Bovendien is je hotelkamer geschikt voor twee personen, dus je kunt gerust iemand meenemen om je reis nog comfortabeler te maken.

Wat is inbegrepen?

€ 2500,-
(Turkije)
vanaf € 3500,-
(Nederland)

Group trips

Wil je dit proces niet alleen doorgaan? Sluit je aan bij een groepsreis met mij (Sonja) en anderen die dezelfde procedure willen ondergaan als jij. Het is een geweldige manier om met gelijkgestemde individuen te zijn en samen door deze ervaring te gaan. We staan voor je klaar om je reis aangenamer en gemakkelijker te maken, en om ervoor te zorgen dat je je gesteund voelt gedurende het hele proces.

Wat is inbegrepen?

Data

€ 2900,-
(Turkije)

Let’s hear it for your best hair

Istanbul

Kliniek Turkije

De kliniek in Turkije, gevestigd in Istanbul, is opgericht in 2003. Onze toegewijde specialisten zijn allen internationaal gecertificeerd en blijven zich voortdurend ontwikkelen in de meest recente technieken. De locatie van de kliniek bevindt zich in de wijk Şişli, in het prachtige en moderne Quasar Istanbul Residence gebouw.

Capelle aan den IJssel

Kliniek Nederland

De kliniek in Nederland is een zusterfiliaal van de kliniek in Turkije die haar deuren opende in 2003 te Istanbul. Begin 2016 werd daarnaast een privé-kliniek gevestigd in Capelle aan den IJssel. Sinds de oprichting werkt de kliniek met een vast team van specialisten, allen internationaal gecertificeerd en voortdurend in ontwikkeling van de meest innovatieve technieken.

Twijfel jij over een haartransplantatie?

Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie!

Voor & na

Reviews

Ready for more confidence?

Ben jij overtuigd en wil je graag direct een hair trip boeken? Of wil je graag meer informatie hebben? We starten altijd met een korte intake, waarbij we je graag leren kennen en meer te weten willen komen over jouw wensen. Vul via onderstaand formulier jouw persoonlijk haarplan in. Ons team neemt contact met je op voor een kennismaking!