Solo & group trips

Ontdek onze beauty trips

Als vrouw begrijpen we dat bepaalde schoonheidszorgen je zelfbeeld kunnen beïnvloeden. Met onze beauty trips bieden we jou de mogelijkheid om plastisch chirurgische behandelingen te ondergaan in een professionele kliniek in Nederland of Turkije. Van het organiseren van de behandeling tot de afspraak en de reis – ons toegewijde team zorgt ervoor dat je je volledig op je gemak voelt tijdens deze reis. Wacht niet langer om je schoonheid te omarmen. Boek vandaag nog jouw beauty trip en ontdek hoe we jouw zelfvertrouwen kunnen boosten!

What to expect

Solo trips

Ontdek onze maatwerk solo beauty trips, aangepast aan jouw wensen en beschikbaar op aanvraag. Samen kijken we naar de mogelijke plastisch chirurgische behandelingen en waar jij je comfortabel bij voelt. Neem contact op en wij plannen de reis die bij jou past, so you can feel and look your best.

Wat is inbegrepen?

Op aanvraag

Group trips

Ontdek onze op maat gemaakte groeps beauty trips, beschikbaar op aanvraag. Samen sta je sterker, daarom bieden wij ook op maat gemaakte groepstrips aan. Wil jij met je vriendinnen of met anderen deze reis ondergaan? Everything is possible – neem contact op en we inventariseren je wensen samen.

Wat is inbegrepen?

Op aanvraag

Leaves you feeling confident

Istanbul

Kliniek Turkije

De kliniek in Turkije, gevestigd in Istanbul, is opgericht in 2003. Onze toegewijde specialisten zijn allen internationaal gecertificeerd en blijven zich voortdurend ontwikkelen in de meest recente technieken. De locatie van de kliniek bevindt zich in de wijk Şişli, in het prachtige en moderne Quasar Istanbul Residence gebouw.

Capelle aan den IJssel

Kliniek Nederland

De kliniek in Nederland is een zusterfiliaal van de kliniek in Turkije die haar deuren opende in 2003 te Istanbul. Begin 2016 werd daarnaast een privé-kliniek gevestigd in Capelle aan den IJssel. Sinds de oprichting werkt de kliniek met een vast team van specialisten, allen internationaal gecertificeerd en voortdurend in ontwikkeling van de meest innovatieve technieken.

Reviews

Ready for more confidence?

Ben jij overtuigd en wil je graag direct een beauty trip boeken? Of wil je graag meer informatie hebben? We starten altijd met een korte intake, waarbij we je graag leren kennen en meer te weten willen komen over jouw wensen. Vul het contact formulier in en wij nemen contact met je op voor een kennismaking.